Coneix-te a tu mateix

Escola linkbig® Formacions a Organitzacions Formacions a Persones

OBERT

El veritable líder és aquell que sap liderar-se a si mateix – Self-leadership -, que viu la seva vida dissenyant i creant, responent en comptes de reaccionant, des de la responsabilitat, l’elecció, la intenció, la gratitud, l’equanimitat, la lògica pura, la humilitat, la noblesa, la passió, la il·lusió, el valor, la determinació, el coratge… Des de la ferma voluntat, aportant el que té, oferint les ganes d’aprendre constantment en el seu viatge.
L’autèntic líder és el que viu inspirant als altres a Autoliderar-se Conscient-Ment.

Procés de TRANSFORMACIÓ Personal

Formacions a Persones

(SERVEI OBERT. Consulta la disponibilitat de places)  La diferència entre com et sents i com et vols sentir té un nom: insatisfacció. Maduresa vol dir assumir que tot el que estic vivint comença en mi, i responsabilitzar-me de fer tot el que estigui al meu abast per sentir-me com em vull sentir i viure així una vida més plena. Un procés de transformació personal Soul Working® et portarà a comprendre't i comprendre, a aprendre el significat de les teves emocions i a regular-les, a entrenar la teva ment, escoltar el teu sentir, obrir consciència i despertar la teva ànima adormida. A linkbig® el teu benestar és la nostra vocació.

Programa formatiu d'AUTO-LIDERATGE

Formacions a Organitzacions

Les organitzacions necessiten líders autèntics, i no només per a ocupar llocs de responsabilitat.

El veritable líder és aquell que sap liderar-se a si mateixSelf-leadership -, que viu per disseny, accionant en comptes de reaccionant, des de la responsabilitat, l’elecció, la intenció, la voluntat d’aportar el que té per a oferir i les ganes d’aprendre constants en el seu viatge.

L’autèntic líder és el que inspira als altres a autoliderar-se i no entra en competència amb el lideratge alièL'autolideratge es pot aprendre! I és la clau de les organitzacions madures.

A linkbig® ens entusiasma i fascina acompanyar a d’altres a liderar-se.

Programa d'AUTO-LIDERATGE

Formacions a Persones

(PROGRAMA OBERT)

El veritable líder és aquell que sap liderar-se a si mateixSelf-leadership -, que viu la seva vida per disseny, accionant en comptes de reaccionant, des de la responsabilitat, l’elecció, la intenció, la gratitud, la voluntat d’aportar el que té per a oferir i les ganes d’aprendre constants en el seu viatge.

L’autèntic líder és el que inspira als altres a autoliderar-se.

Agafa les regnes de la teva vida!

Iniciació al MINDFULNESS

Formacions a Persones

(PROGRAMA OBERT)

El Mindfulness és una forma d’entrament mental orientada a: millorar l’atenció i la concentració, reduir l’estrès i manejar-se millor davant els reptes. La seva eficàcia en la millora de la salut mental, emocional i física, així com també en l’augment de la concentració, l’atenció i el rendiment, ha estat àmpliament contrastada per multitud d'estudis científics.

Aquest programa formatiu experiencial, t'iniciarà en la disciplina del Mindfulness.

Benvingut/da al present!

Programa formatiu d'Iniciació al MINDFULNESS

Formacions a Organitzacions

El Mindfulness és una forma d’entrament mental orientada a: millorar l’atenció i la concentració, reduir l’estrès i manejar-se millor davant els reptes.

La seva eficàcia en la millora de la salut mental, emocional i física, així com també en l’augment de la concentració, l’atenció i el rendiment, ha estat àmpliament contrastada per multitud d'estudis científics.

linkbig® introdueix als teus treballadors en la disciplina del Mindfulness.

Viure una SEPARACIÓ CONSCIENT amb final feliç

Formacions a Persones

(PROGRAMA OBERT)

Una separació no té perquè ser sinònim de ràbia, ressentiment o despit. De fet, mentre sigui sinònim d’això, el procés de dol que comporta una ruptura no conclourà i t’impedirà refer la vida.

Una separació és un procés altament reptador (en l’abans, el durant i el després), on emergeixen emocions i creences doloroses, amagades i sovint inconscients. I requereix d’una gran gestió emocional, mental i física.

Però una separació, també és una oportunitat de: saber més què si vols viure en la teva vida i què no, d’aprendre a estimar-te i a cuidar-te a tu mateix@, d’aprendre a fer les coses d’una altra manera, de decidir com vols transformar la relació que abans tenies en benefici del benestar dels fills (si n’hi ha) i també el mutu.

Ho vols fer d'una altra manera?

El DO de la SENSIBILITAT

Formacions a Persones

(PROGRAMA OBERT)

Entre el 15-20% de les persones; i dels animals superiors!, som PAS (Persones Altament Sensibles).

L’Alta sensibilitat no és ni una malaltia ni un trastorn, sinó una forma de processament mental de la informació molt més profunda que la mitja, amb una funció evolutiva dins el col·lectiu humà. Això significa que va directament vinculada a unes habilitats que suposen avantatges (sense caure en el parany de considerar-nos superiors).

Percebre nivells d’informació via sensorial que passen inadvertits als demés, alhora suposa estats d’activació (i sobre activació!) del nostre sistema nerviós, que sovint vivim com a inconvenient i incomprensió per part de la resta.

Aprendre a gestionar-te com a PAS és aprendre a treure el màxim partit del teu do.