Escola linkbig® Formacions a Organitzacions Formacions a Persones

Coneix-te a tu mateix

(Autolideratge: Sé qui realment vols ser)

OBJECTIU:

El veritable líder és aquell que sap liderar-se a si mateix – Self-leadership -, que viu la seva vida dissenyant i creant, responent en comptes de reaccionant, des de la responsabilitat, l’elecció, la intenció, la gratitud, l’equanimitat, la lògica pura, la humilitat, la noblesa, la passió, la il·lusió, el valor, la determinació, el coratge… Des de la ferma voluntat, aportant el que té, oferint les ganes d’aprendre constantment en el seu viatge.

L’autolideratge es pot aprendre! I és clau per viure una vida plena, amorosa i amb sentit. A l’Equip linkbig® ens entusiasma i fascina acompanyar a altres a liderar la seva pròpia vida, perquè el món necessita urgentment que més persones connectin amb el seu líder interior; és per això que hem creat aquest viatge d’autoconeixement i lideratge.

ESTRUCTURA:

  • 2 edicions:
    • Curs online. C.W.1: divendres de 18:00 a 21:00h
    • Curs presencial C.W.2: dissabtes de 10:00 a 14:00h
Itinerari onlineItinerari presencial
WEBINAR: Presentació del Programa, del curs, del procés pedagògic, la plataforma i tecnologia que utilitzarem i les seves dues edicions.WEBINAR: Presentació del Programa, del curs, del procés pedagògic, la plataforma i tecnologia que utilitzarem i les seves dues edicions.
Sessió 1: Tech kick-off; Emprenem el viatge. Primera setmana.Sessió 1: Emprenem el viatge. Primera setmana.
Viatjarem durant les 8 setmanes següents. 3 hores en directe per setmana.Viatjarem durant les 6 setmanes següents. 4 hores en directe per setmana.
Sessió 10: Arribem a la retirada presencial, culminació del viatge i/o online, preferiblement en dissabte o diumenge de 10: 00h a 18: 00h.Sessió 8: Arribem a la retirada presencial, culminació del viatge, preferiblement en dissabte o diumenge de 10: 00h a 18:00h.
3 hores setmanals per 9 setmanes. 27 hores de webinars en directe.4 hores setmanals per 7 setmanes. 28 hores amb l’equip linkbig.
60 hores totals61 hores totals

Formació relacionada

Formacions a Persones

Procés de TRANSFORMACIÓ Personal

(SERVEI OBERT. Consulta la disponibilitat de places)  La diferència entre com et sents i com et vols sentir té un nom: insatisfacció. Maduresa vol dir assumir que tot el que estic vivint comença en mi, i responsabilitzar-me de fer tot el que estigui al meu …
Formacions a Organitzacions

Programa formatiu d'AUTO-LIDERATGE

Les organitzacions necessiten líders autèntics, i no només per a ocupar llocs de responsabilitat. El veritable líder és aquell que sap liderar-se a si mateix – Self-leadership -, que viu per disseny, accionant en comptes de reaccionant, des de la responsabilitat, l’elecció, la intenció, la …
Formacions a Persones

Programa d'AUTO-LIDERATGE

(PROGRAMA OBERT) El veritable líder és aquell que sap liderar-se a si mateix – Self-leadership -, que viu la seva vida per disseny, accionant en comptes de reaccionant, des de la responsabilitat, l’elecció, la intenció, la gratitud, la voluntat d’aportar el que té per a …