Escola linkbig® Formacions a Organitzacions Formacions a Persones

Coneix-te a tu mateix

(Autolideratge: Sé qui realment vols ser)

OBJECTIU:

El veritable líder és aquell que sap liderar-se a si mateix – Self-leadership -, que viu la seva vida dissenyant i creant, responent en comptes de reaccionant, des de la responsabilitat, l’elecció, la intenció, la gratitud, l’equanimitat, la lògica pura, la humilitat, la noblesa, la passió, la il·lusió, el valor, la determinació, el coratge… Des de la ferma voluntat, aportant el que té, oferint les ganes d’aprendre constantment en el seu viatge.

L’autolideratge es pot aprendre! I és clau per viure una vida plena, amorosa i amb sentit. A l’Equip linkbig® ens entusiasma i fascina acompanyar a altres a liderar la seva pròpia vida, perquè el món necessita urgentment que més persones connectin amb el seu líder interior; és per això que hem creat aquest viatge d’autoconeixement i lideratge.

ESTRUCTURA:

  • Opcions obertes:
    • Sessions setmanals/quinzenals
    • Divendres de 17:00h a 21:00h
    • Dissabtes de 10:00h a 14:00h
Itinerari presencial
WEBINAR: Presentació del Programa, del curs, del procés pedagògic, la plataforma i tecnologia que utilitzarem i les seves dues edicions.
Sessió 1: Emprenem el viatge. Primera setmana.
Viatjarem durant les 6 setmanes següents. 4 hores en directe per setmana.
Sessió 8: Arribem al retir presencial, culminació del viatge, preferiblement en dissabte o diumenge de 10: 00h a 18:00h.
4 hores setmanals per 7 setmanes. 28 hores amb l’equip linkbig®.
61 hores totals
  • 1 dissabte o similar de 10:00h a 18:00h de culminació del programa en finca amb cavalls. Opcional pernoctar. 8 hores.
  • 1 vídeo de màxim 20 minuts per setmana per tal d’aportar els coneixements necessaris amb la finalitat de treballar-ho en directe. 4 hores.
  • Pràctiques individuals, uns 20 minuts al dia. 21 hores.
  • Inici curs: En completar grups.
  • Grup mínim de 12 persones.
  • Fòrum interactiu mitjançant WhatsApp linkbig®.
  • Combinem el millor dels Mètodes pedagògics Blended learning, Flipped Classroom i la piràmide d’aprenentatge d’Edgar Dale:
    • Treball Asíncron: vídeo setmanal amb Loom.
    • Treball Síncron: 7 sessions de 4 hores + 1 dia presencial.
  • Tots els coneixements aportats neixen de múltiples disciplines: neurociència, psicologia, psicoteràpia, pedagogia, coaching, filosofia, genètica, epigenètica, física quàntica, eneagrama, PNL (programació neurolingüística), PNIE (Psico Neuro Inmuno Endocrinologia), PsicoSocioEconomia, Mindfulness, Heartfulness, Eatfulness, entre altres. I, per descomptat, la nostra saviesa; manera particular d’aplicar-los.
  • Ús d’eines creatives: LEGO® SERIOUS PLAY ®, Points of You®, Six Thinking Hats®, Kaos vs control®, etc.

Formació relacionada

Formacions a Persones

Procés de TRANSFORMACIÓ Personal

(SERVEI OBERT. Consulta la disponibilitat de places)  La diferència entre com et sents i com et vols sentir té un nom: insatisfacció. Maduresa vol dir assumir que tot el que estic vivint comença en mi, i responsabilitzar-me de fer tot el que estigui al meu …
Formacions a Organitzacions

Programa formatiu d'AUTO-LIDERATGE

Les organitzacions necessiten líders autèntics, i no només per a ocupar llocs de responsabilitat. El veritable líder és aquell que sap liderar-se a si mateix – Self-leadership -, que viu per disseny, accionant en comptes de reaccionant, des de la responsabilitat, l’elecció, la intenció, la …
Formacions a Persones

Programa d'AUTO-LIDERATGE

(PROGRAMA OBERT) El veritable líder és aquell que sap liderar-se a si mateix – Self-leadership -, que viu la seva vida per disseny, accionant en comptes de reaccionant, des de la responsabilitat, l’elecció, la intenció, la gratitud, la voluntat d’aportar el que té per a …