Coneix-te a tu mateix

Escola linkbig® Formacions a Organitzacions Formacions a Persones

OBERT

El veritable líder és aquell que sap liderar-se a si mateix – Self-leadership -, que viu la seva vida dissenyant i creant, responent en comptes de reaccionant, des de la responsabilitat, l’elecció, la intenció, la gratitud, l’equanimitat, la lògica pura, la humilitat, la noblesa, la passió, la il·lusió, el valor, la determinació, el coratge… Des de la ferma voluntat, aportant el que té, oferint les ganes d’aprendre constantment en el seu viatge.
L’autèntic líder és el que viu inspirant als altres a Autoliderar-se Conscient-Ment.

Programa formatiu d'AUTO-LIDERATGE

Formacions a Organitzacions

Les organitzacions necessiten líders autèntics, i no només per a ocupar llocs de responsabilitat.

El veritable líder és aquell que sap liderar-se a si mateixSelf-leadership -, que viu per disseny, accionant en comptes de reaccionant, des de la responsabilitat, l’elecció, la intenció, la voluntat d’aportar el que té per a oferir i les ganes d’aprendre constants en el seu viatge.

L’autèntic líder és el que inspira als altres a autoliderar-se i no entra en competència amb el lideratge alièL'autolideratge es pot aprendre! I és la clau de les organitzacions madures.

A linkbig® ens entusiasma i fascina acompanyar a d’altres a liderar-se.

Programa formatiu d'Iniciació al MINDFULNESS

Formacions a Organitzacions

El Mindfulness és una forma d’entrament mental orientada a: millorar l’atenció i la concentració, reduir l’estrès i manejar-se millor davant els reptes.

La seva eficàcia en la millora de la salut mental, emocional i física, així com també en l’augment de la concentració, l’atenció i el rendiment, ha estat àmpliament contrastada per multitud d'estudis científics.

linkbig® introdueix als teus treballadors en la disciplina del Mindfulness.